Konsert Amal ‘Rasa Bersama’

Salam.. Sekali lagi saya tinggalkan blog ni dengan lama dan jayanya..hahaha.. sampai ramai yang call tanye saya buat lagi ker sound system rental? jawapannya… YA… masih lagi.. cuma takde masa utk undate blog ni..hihihi.. cuma utk post ni adalah utk promosi kumpulan nasyid untuk persiapan Ramadhan yang bakal tiba ini. Mungkin sekarang ramai yang sudah tercari-cari untuk memeriahkan malam-malam Ramadhan anda dengan persembahan nasyid, boleh lah menghubungi saya untuk saya uruskan beberapa kumpulan nasyid utk bersama dengan anda. Gambar yang di bawah adalah beberapa gambar semasa konsert amal ‘rasa bersama’ yang di anjurkan di Selayang.

Lagi gambar2 show boleh lihat diĀ sini

Advertisements

Karnival MPH @ Stadium Melawati, Shah Alam

Sekitar Karnival MPH di Stadium Melawati yang berlangsung pada 29 Jan – 1 Feb 2010.

Lama tak jumpaa…!

Salam..

Lama sangat rasanya tak update blog ni..tp takpe, nanti satu masa di mana sifat-sifat kerajinan timbul, blog ni akan tetap ter’update’..hehe.. sibuk? erm, ye jgk kot. sibuk dgn benda lain..tp tetap berbesar hati kepada semua kawan2 dan client2 yang sudi mengambil khidmat pa system dan DJ kami ye..!

Vtelecoms again..!

Dialysis & Stroke Rehabilitation Center, Puchong

PA System Wedding di Dewan D’ Kelana, Kelana Jaya…

Selamat Pengantin Baru..!!

Jemputan ke karnival Huffaz!!

Salam.

Kawan sekalian, minggu ini berlangsung karnival Huffaz di perkarangan stadium Kuala Selangor.. Bermula daripada hari ini, Jumaat 31 Julai 2009 sehingga Ahad 1 Ogos 2009.. Macam-macam ada.. Ada jualan, live show nasyid dan lain-lain..

Jemput ya semua memeriahkan karnival tersebut.. Jumpa di sana…!