Price

dsc04660.jpg

Sewaan PA system dengan harga terendah di pasaran!

*Untuk sewaan kenduri kahwin

Harga biasa dengan satu set PA system lengkap;

  1. 1 set power mixer
  2. 1 set speaker box (2 speakers)
  3. 4 set microphones

RM500 untuk sehari sewa. Contohnya untuk kenduri kahwin, jam 11-4 petang.

Tapi dengan kami, hanya RM300! Dan harga boleh dirunding!!*

*Terms and conditions

78 Comments

  1. majlis akad nikah
    venue: PJ
    date: 23/12/07
    time: 9am-6pm
    phone: 0122741979 (wan syahrul amry)
    budget: minimum

  2. hi.. i would like to ask what kind of speakers, mics and channel mixer do you provide in this rental?

  3. BMG speaker – 15″ 300watt
    3 Behringer Mics
    BMG 8 channel power mixer

  4. Pictures showed at the home page..hehe..

  5. nak tanya skit.
    sewa utk majlis perkahwinan (8 mac 08)
    available atau x kalau buat majlis kat senawang, n-9?
    sewaan termasuk lagu atau x? atau equipment semata2?
    boleh bg quotation x?
    majlis dr kol 11 pg – 4ptg shj.
    thanx.

  6. Aslmkum…
    Hye, my name is Ryanz Ismail..
    Juz wanna informed u that we’re havin’ promotion for
    Speaker, Amplifier, Wireless Microphone… If u guys nak tmbah brg ke.. Murah, serious..
    Kiteorg pun buat service & repair speaker…
    discount smpai 25% > 30%… U can call me Ryanz Ismail @ 017-395 8311.
    Jgn lepaskn pluang ini!!! Call me & come to our Showroom..
    Bole tgok brg2 yg ade… Ok

  7. wow……baik nye price,bleh email sye equipment list yg u all ada?ikut package yg u all buat,dri small show ke yg besar,

    tq
    aloq

  8. Assalamualaikum

    Menarik price you. I pun nak tau gakla u punye package yang ada dari yg murah hingga yang mahal. Wedding i buat dekat dewan, so bleh tak u bagi brief consultation regarding that. Lagi satu, u ade tak service wedding singer?

    Please email me all the details, ya?

    Thanks.

  9. Hi, I would like to rent PA system for a charity Dinner at Gombak on AUGUST.
    but i wonder 2 speaker isit enough. no need a very good surrounding or what, just as the guest could listen what the event master speaking is very enough.
    That is a air-cond school hall which can place 70 table.
    2 speaker is it enough?

    and Is it included the CD player and transport for RM250 ?

    Kindly to let me know as soon as possible. Thanks

  10. please quote me for PA system.
    Require 6 speakers.
    -Charity Dinner Usage

  11. salam, nak tanya saya nak guna pa system masa kenduri kahwin saya nanti di dewan kampung melayu subang. brapa RM?

  12. saya berminat untuk sewa PA sistem. tapi mungkin atleast dengan 3 speaker. lagu, player sendiri ke? boleh sambung ke PC?
    kat KL area. boleh bagi quotation? shukran..

  13. kenduri 16.11 dari jam 11-4pm. nak sekali ngan dj. majlis kat umah bandar baru bangi. berapa minimum? 0173548518

  14. Minimum RM400 untuk pakej PA System dan DJ.. No additional $ for petrol to Bangi! =)

  15. still available on 14/12/08? kalo bleh nak dj sekali..kenduri di dewan beringin Gombak. bole bg quotation? tq…

  16. Assalamualaikum…
    klui amik videografi cmne kira?

  17. salam…saya nk tanye berkaitn dgn sewaan PA System ni..boleh dibuat di Perak x?untuk pasangan pada hari jumaat sampai sabtu mlm.ade set karaoke x?so boleh emeil pada saya harga?terima kasih

  18. To ie_mal: Normal price for videografi RM1500.. Professional Wedding Videografi plus exclusive VCD & DVD presentation. =)

    To naurah: Boleh bagi detail lagi tentang tempat dan perjalanan program. Kami ada team di sana.

  19. hai…blh x bg kat saya quotation utk sewa PA n DJ kat Batu Pahat,jhr?
    event 21/12/08..11pg-5ptg..lg 1,blh x adekan tarian zapin..pls reply asap..thanx..

  20. To Fiza: Dewan Beringin available. RM400 for PA plus DJ. Kindly check your email for the details. TQ

  21. To eja: I’ll reply for your request via email. TQ

  22. event: paintball tournament
    venue: subang
    date: 29 nov.

    how much??
    send me quotation pls..

  23. nak tau harga 4 wedding n the details. thx

  24. To apis: harga biasa untuk wedding RM300. Pakej termasuk:
    – 10ch Power Mixer 1unit
    – IVA 350watt Full Range Speakers 1pair
    – Behringer Std Mic 1lot
    – JVC Vcd player 1unit
    – Cables & stands

  25. Kepada semua yang ingin bertanya tentang harga dan details pakej kami, harap boleh sertakan no HP untuk memudahkan pihak kami untuk menghubungi anda.

  26. Assamualaikum,

    Saya dari READZul Bridal House , blh x nak mintak quotation untuk PA system & DJ. and others services yg ada?
    InsyaALLAH mungkin kita blh bekerja sama in future .

    tQ

    0173188209

  27. Terima kasih kepada READzul Bridal House. Maklumat telah pun saya emailkan. Terima kasih. =)

  28. pls email quote for hotel ballroom.

    speaker + cordless mic

    mon2sun@hotmail.com

  29. salam deq..

    bley x bg quotation dj ngan xde dj..
    cd termasuk atau tidak…

    peace

  30. salam deq..

    bley x bg quotation dj ngan xde dj..
    n ape yg diberikan eh
    cd termasuk atau tidak…

    peace

  31. To Yana: Utk pakej de Dj rm450. Utk Xde DJ rm300.
    Pakej kite bagi
    1) 6ch MOTIVITY power mixer 1unit
    2) IVA 350watt Professional Full Range Speaker 1pair
    3) Std Behringer Mic 1lot
    4) Pioneer DVD player
    5) Cables and stands

  32. salam.. I dari Anjung Eksklusif Catering. interested to get your quote. especially for wedding (good price of course;) !). hopefully, we can co-operate in the future. hope to hear from u soon. tq vm.

    TEL : 019-2844198

  33. Salam,

    Saya nak quotation bagi set PA sistem plus DJ (utk weding day). Oh ya, mohon recommendation set PA untuk dewan ye (dewan komuniti biasa). Then, sy juga nak sewa Projektor. Anything, sila emailkan pd sy k. tq

  34. salam,

    bole sy dptkan detail quotation utk sewaan set PA system dan DJ utk majlis perkahwinan ( dewan ) di Taman Melati, KL

    Utk lagu2, disediakan sekali atau pihak pengantin kena sediakan CD?

    Ada x DJ yang meriah2 ( x formal sgt la ) hehe

    Nnti tlg emelkan ya..thanx !🙂

  35. Salam,

    Saya nak quotation bagi set PA system utk weding day.set PA untuk dewan ye (dewan komuniti biasa). email kat saya ye…tq….

  36. bole sy dptkan detail quotation utk sewaan set PA system dan DJ utk majlis perkahwinan ( dewan ) di port klang, selangor

    • Utk pakej PA System dgn DJ, RM450. Equipment yang kami guna:
      6ch MOTIVITY Powered Mixer 1unit
      IVA 400watt full range speaker 1pair
      Std wired Behringer Microphone 1lot
      Pioneer DVD Player 1unit
      CD lagu
      DJ

      Kalau berkenan boleh terus hubungi saya 0123770412

  37. salam saya nk tau pakej untuk kenduri kawen di area nilai.

  38. askum,

    Saya nak quotation bagi set PA sistem plus DJ (mainkan lagu dari CD yang akan kami provide)utk weding day di Pusat Komuniti. Ada DJ yang pandai bahasa tamil tak sebab kami indian muslim basically…..wedding pada 25.7.2009 dari pukul 6.00ptg hingga 10.30mlm
    tq ya.

    tel : 016 – 650 6177

  39. hi,my wedding bulan 8 kat ttwangsa (open area). bole email tak equipment list ngan quotation skali.dj x perlu kot sbb dah ada emcee.then,lagu2 tu kami nk lagu2 sendiri.nak kena burn dlm cd ke atau bole connect kat laptop? tq!

  40. salam,
    tlg bagi quotation harga utk pa system dan dj utk wedding bulan 12 ni..
    de caj tambahan x ke puchong?? harga dj ni kira jam ke??

  41. salam,
    still available on the 23 May tak?
    reply asap..
    thank you

  42. hi, we need PA system for plug-in GUITARS (x3).
    what is your equipment and cost for rental on 5/12/09 5pm-11.30pm in Bangi?
    thanks

  43. Nak tanye skit..available ke on 05/07/2009…wedding kat dewan di ttdi. 11a.m – 4p.m..minta tlg buat quotation if boleh dalam harga range RM250-300…kalau boleh mayb nak pakai 4 speakers and 2 mic saje..n lagu diberi sekali ke atau perlu sdn bhd…equipment boleh connect ke laptop tak?please reply asap..TQ

  44. nak request quotation untuk wedding di dewan komunitit ttdi…05/07/2009 11a.m – 4p.m..
    kalo boleh range dari RM250-300..lagu included ke??equipment boleh connect ke laptop ke??please reply asap..TQ

  45. Hi,

    Would like to get some estimated quote for rental of your karaoke system for a small get together among friends at Mont Kiara. Date to be confirmed later. We will need it for max 5 hours only. Just the karaoke system with widescreen tv. No cds required as we will bring our own as this is for a group of students taking up foreign language.

    Appreciate your reply soon. Tq.

  46. Brape klau nak sewa set karaoke (majlis sklh)Bajet antara rm100-rm200

  47. salam…
    kalau mak pakai pa ngan dj bulan ramadan ni untuk 16 hari brape ek….
    bleh bg quotation x? nak guna 1hb 9 > 16hb 9
    tlg replay asap ye…

  48. slm..blh bg sy quatation pa system + dj,,,nk guna pd> oct’09.<.di DEWAN MAJLIS KAJANG..
    tlg reply ASAP..n Tlg bg contact no. utk senang dihubgi..

  49. salam boleh bagi qotation pa system + dj..
    event majlis kahwin di anggun @ rawang.. 26 dec 2009.
    thank you

  50. salam, leh bg sy quotation utk rental pa system +dj or emcee / pa renatl shj utk majlis harijadi dr jam 4 – 7pm…
    buat di dewan yg bersaiz sederhana di puchong pd 6 dec….

  51. salam… saya menawar perkhidmatan PA system majlis perkahwinan, karaoke, majlis formal, live band dll… harga yang ditawarkan adalah mengikut barang yang digunakan, tarnsport. keje kawin biase sekitar RM 400-500. 4 loud speaker, 1 sub woofer, 3 microfon. karaoke kami menggunakan system komputer. harga tidak termasuk dj. jika berminat, hubungi atok – 0123384770

  52. Hi,

    Blh x emailkn saya quotation utk guna PA system utk majlis Nikah? Just nk guna 2-3 jam je coz majlis mlm kat area perumahan…so x nk bising sgt. Esp. nk gunakan mic ms akad nikah.

  53. Hi,

    Blh x u quote brape harga utk guna PA system? Utk majlis akad nikah. guna for 2-3 hours je coz majlis mlm, kat area perumahan…so x nk bising sgt. Yg penting nk guna mic ms akad nikah nnt. U cover area bandar baru bangi x?

    • untuk big event?

      • Utk big event cmne ye? blh contact saya utk details.. kami buat jgk utk big event.. sound system, lighting, stage, truss..

  54. salam..
    hye nk tanyer PA System lengkap with DJ…kat rawang..bpe yer??
    kindly emel me..TQ

  55. hy..nk tny sket..klu sy nk sewa PA system n DJ for wedding on 12/6/2010 available lg x? majlis di taman sri andalas, selangor..brape d best price le dapat..klu available lg pls reply ASAP..TQ

  56. salam…
    nak tanya quotation utk (i) PA system+DJ (ii) PA system+DJ+karaoke.
    tarikh: 5 jun 2010 di seksyen 4, bdr baru bangi. masih available ke utk tarikh tu?

    tlg email ye. tq

  57. Boleh sy dapatkan quotation pa systems and dj unutk majlis perkahwinan?n kalau nk booking , berapa bulan sebelum majlis?

  58. SALAM,I NK TNYA KLU I SEWA PA SYSTEM DGN PIHAK ENCK ADAKAH AKN MENDAPAT HARGA SERENDAH 300..TETAPI KAWASAN PERUMAHAN I DI LEMBAH PANTAI KL

  59. salam,

    event 1
    bole sy dptkan detail quotation utk sewaan set PA system, karaoke dan DJ utk majlis perkahwinan ( dewan sri melati) di presint 3 putrajaya . yg rm450 tuh skali dgn tranportation cost ke asing? majlis-02/01/2010

    Utk lagu2, disediakan sekali atau pihak pengantin kena sediakan CD?

    Ada x DJ yang meriah2 ( x formal sgt la ) hehe

    event 2
    quotation utk sewaan set PA system dan karaoke set. untuk majlis pertunangan – di rawang,sgor (10/10/10)

    Nnti tlg emelkan ya..thanx !

    hp-019-66-888-16

    • ralat – event 1 – 02/01/11

  60. my wedding this Nov 06,2010 @ Dewan kajang . looking for quotation for my day on dat date. pls advice if still available

  61. salam

    nak tanya price utk pa system+dj sehari utk feb 2011..

    thnx & best regard

  62. salam

    nak tanya price utk pa system+dj sehari utk feb 2011..
    no karaoke

    thnx & best regard

  63. boss,
    what do we need if we want to held a small scale acoustic performance at the bungalow for less than 50 pax.

    the stuff that i can think about now is the mics, amps.speaker and mixer.

    can u quote the price.

    tq

  64. seronoknya buat dj dan sewa pa ditempat you all, sewa rm400 jer, saya buat dj dan sewa pa sekali di kawasan saya diorang bayar RM250 jer. saya kena cakap dari pagi sampai petang. alat p.a pun diorang nak yang bagus2. patutkah bro kalau guna mixer yamaha MG16CX. power amp CA9, speaker B3 15″ 2 psg, wireless mic lagi, saya guna karoake digital guna remote mcm di pusat karaoke tu, diorang nak bayar cuma RM250!!! sedih..

  65. Salam… boleh emailkan saya quatation untuk majlis perkahwinan di Rawang? DJ & PA Sistem.. siap boleh karoke lagi.. boleh x?

    ini email saya : marisa.nasti@gmail.com

  66. Can sound blaster audio sound card produce a good sound? The reason for my question is that i want to buy the sound blaster for my studio.

  67. Hi, Nak tanya lah kalau nak 4 wireles mic, 3 stands, 2 speakers, mixer, di box untuk play semi acoustic guitar, basic Pa system dan dvd player yang boleh play video serentak kat 4 TV plasma berapa?

  68. Syarikat kami merupakan pembekal sistem bunyi utama di Malaysia. Kami sedang memberi training percuma untuk peralatan sistem bunyi. Sekiranya anda berminat, boleh hubungi saya di 019-3239580 @ ofis kami di Lot 21, Jalan 51A/223, 46100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia Tel: +603-7960 6080 Fax: +603-7960 6077

  69. salam. boleh bagi quotation untuk majlis di dewan bakti ttdi, dj & pa system. email litte.z6327@gmail.com.
    thanks

  70. salam,sy bmnt dgn pa sistem u..blh x..bg info lanjut lg?

  71. venue: Dewan Ikram, KLIUC, Jalan IKRAM-Uniten
    date: 22 December 2012
    contact: 012-2166524

    Memerlukan sistem PA dan DJ sehari. berapa harga?

  72. salam..nk tny pakej pa system n dj utk wedding brape? Dr kul 12- 4.30 utk 22/12..gombak..tq


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s