Contact Us

Sungguh mudah dan cepat jika berurusan dengan kami…

Hanya hubungi kami dan tempah tarikh anda segera!

Hotline 012-377 0412

Office:  03-7846 3161

Atau pun email kami di info@getpasystem.com

12 Comments

  1. I require 1 DJ microphone, 1 mixer and 2 Speakers .

  2. i nak kawin minggu dpn…Contact me0122430651…bape boleh bagi..murah la cikit

  3. emel me the quotation pls untuk sewaan pa system.
    painball tournament at subang..

    asap ya..

  4. To syuera: pls put your details program.. easy to give suitable set for the event..TQ

  5. hi!!please email me…to negotiate on the above service!! I’m getting married on January 2009..please email me ok..tks…

  6. Assalamualaikum, kalau boleh advise :
    Nak beli (bukan sewa) simple PA system untuk ustz mengajar dlm surau
    – 40 org lelaki kat depan; 5 org perempuan kat belakang (surau sederhana besar)
    – wire atau wireless for better quality?
    – portable, habis ustz mengajar, saya angkat masuk kereta
    – tak diganggu oleh handphone signal.

    Kat mana kedai di KL saya boleh cari?
    Apa nak tanya kat toke supaya tak kena kelentong? speaker size? Watt?
    Price range? – budget sendiri bukan ada sponsor😉

    Terima kasih.

    • Ust, time kasih kerana bertanya.
      erm, elok kalau dapat yg wireless. utk surau sederhana besar macam2 size de.
      utk yang ust maksudkan, mgkn elok portable speaker dan yg kecil tapi OK..maksud saya kuat.
      Biasa yg dalam lingkungan 100watt, speaker size 8″ atau 10″. kalau lagi besar takut speakernye besar payah plak nak angkat2.

      Klau nak yg OK, banyak ada. Cari brand eMix. tu yang agak OK. nak betul2 ok, macam2 ada tapi macam2 harga jgk lah.
      eMix ni byk university2 guna utk lecture. Klau budget ust dalam RM500, saya ada cadangan. boleh hubungi saya. TQ

  7. Terima kasih. Saya survey2 dulu. Kalau nak hubungi tuan macam mana? num. phone?

    Bukan ke wireless, problem dia:
    – sound terganggu kalau hp sms/dering (distortion ke apa?)
    – kena pakai AA bateri kat mic?
    (Setakat pemerhatian saya aje la…tak pandai pun)

    wassalam.

  8. boleh email saye pakej yg sesuai dengan budget saye RM400 kebawah.please..saya punye majlis 1/3/2009 dekat rawang.

  9. hi, saya nak quotation utk PA system rental pakej utk raya celebration di Putrajaya(open air). dalam 100 orang terlibat. dalam 27/9 ni. tolong email asap

  10. hai i need 8 mic systems for my school, i need the quotation , please email me thank u

  11. hi sir,
    this is an event for my studs on this saturday 3 nov, at 9am. studs need collar mic around 6 n lighting. it’s for theater competition.
    would like to know charges.

    hope to get feedback asap.

    thanks


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s