Karaoke?

salam..

hehe..lama takde post kat sini ye?

ok2, nk citer cikit pengalaman PA system kahwin 7 Jun tempoh hari..Perkahwinan org Melayu kita dgn org Polland..ni bukan ‘Polland’ org negeri sembilan kata Palong tu..ni betul2 punye Polland. Memang meriah, ramai tamu yang hadir..tapi satu jer slack kat majlis tu..hehe..mak pengantin lelaki kata KARAOKE takde ke? alamak, saya jawab lah masa booking takde plak demand nak karaoke..sbb utk set karaoke lain harga..Makcik jawab balik, “Laa..ingatkan satu set mmg dah ada karaoke..ni keluarga makcik dari yang kecik2 sampai ke tua, sume pandai menyanyi..ni sume tgh tanye takde karaoke ke?”…saya punye tebal muka kata sbb makcik tu tanya depan org ramai, jawab lah..” Karaoke mmg kena minta, kena bagitahu..”

Sampai lah ke ptg makcik tu asyik nak ulang2 yang dia nak karaoke..hehe…tapi apa2 hal pun makcik tu sporting dan tetap baik hati sgt2 sbb layan saya, isteri dan anak2 dgn baik..huhu..

Utk itu saya nak bagi sikit detail tentang pakej PA system saya: (Khusus utk pakej perkahwinan)

1. Harga basic RM250

– Power mixer

– Speaker 1 pair

– mic 1-3

– DVD, VCD, Mp3 Player

2. PA + DJ

– Sama dengan set atas, cuma tambah seorang lelaki yang jadi DJ..hehe..TAMBAH RM150.

3. Karaoke

– Sama dengan set 1, cuma tambah TV. Jadi tambah RM50.

Perhatian, set 1 hanya saya dtg dan pasang. Petang habis majlis saya ambil balik. Kalau perlukan saya jaga di majlis, tambah RM50..

Harga mungkin berubah mengikut keadaan. Harap maklum..TQ

Advertisements

Makan malam amal…

Salam..

Meet again..my topic today is ‘makan malam amal’..charity dinner!

but i’m not one of the donor..hehe..the organizer of the program contact us to rent our pa system and lighting set..hehe..the charity dinner was held at Singgahsana Hotel, PJ wih the performance from Hawra’ nasyid group..

Check it out!

My friend’s wedding day!

Salam.

Ni cerita kenduri kahwin kawan sendri..Dzulhelmi & Hafizhah.. Berlangsung kat Senaling, Kuala Pilah..hehe..Kuala Pilah pun kiteorg ‘sapu’..dah member.tapi klu customer lain panggil pun kiteorg pergi..ni siap datang dengan DJ..hehe..DJ baru nak belajar..

Member ni dua2 grad UKM. Pengantin lelaki Business (klu tak silap), yang pengantin perempuan science biology..katanye mula berkenalan lps SPM, dan mule rapat masa tahun 1 di UKM..hehe..Alhamdulillah, ke jinjang pelamin dah..doakan moga2 mereka mendapat Rahmat dan keampunan Tuhan sepanjang hayat dan berkekalan hingga ke anak cucu cicit dan sebagainya…!!!

SK Mehodist Jalan Gasing, PJ sport day!

Hehe..meet again! Now we are at primary school sport day held at stadium USJ.

It is SK Methodist Jalan Gasing’s sport day and not many pictures can be taken on that day..huhu..

waa…banyaknyeee gambar sendri..hehe..orang suke bergambar nak buat camne kan?

OK..bye!