Semakin hari, semakin lama tak update blog ni..

Salam… Salam tahun baru 2010!

Kepada semua rakan-rakan dan tetam yg menziarahi blog ni, kami masih lagi beroperasi dengan jayanya..terlalu banyak tugas yang perlu kami lakukan.. =) Semuanya rezeki daripada Allah, Tuhan yang Maha Baik, dalam mengaturkan kita untuk bertemu.. hehe..

Ucapan selamat tahun baru daripada kami buat semua clients yang telah byk memberi kerjasama untuk kami.. Jelas, tanpa anda semua kami tidak akan mampu untuk sampai ke peringkat ini.. =)

Sekadar berkongsi jua, kami telah pun menambah ruangan baru dalam diari ‘business’ kami.. Apa dia? luang2kan lah masa anda utk ke www.firdausmokhtar.wordpress.com

TQ!

Advertisements