Semakin hari, semakin lama tak update blog ni..

Salam… Salam tahun baru 2010!

Kepada semua rakan-rakan dan tetam yg menziarahi blog ni, kami masih lagi beroperasi dengan jayanya..terlalu banyak tugas yang perlu kami lakukan.. =) Semuanya rezeki daripada Allah, Tuhan yang Maha Baik, dalam mengaturkan kita untuk bertemu.. hehe..

Ucapan selamat tahun baru daripada kami buat semua clients yang telah byk memberi kerjasama untuk kami.. Jelas, tanpa anda semua kami tidak akan mampu untuk sampai ke peringkat ini.. =)

Sekadar berkongsi jua, kami telah pun menambah ruangan baru dalam diari ‘business’ kami.. Apa dia? luang2kan lah masa anda utk ke www.firdausmokhtar.wordpress.com

TQ!

Advertisements

TM line problem…

Salam.

Just to inform to all that my office fixed line phone 03-6187 8992 is currently unavailable. Need to go to TM Point to check.

Takde masa lagi nak gi TM Point. So, sebarang pertanyaan boleh terus hubungi saya di 012-3770412. TQ

Faizal Tahir?

19 Syawal, open house yang kesekian kalinya telah kami pergi.. Banyak open house syawal ni, biasalah tu kan? erm, kali ni di sungai buloh, rumah founder Inspire Perfume, En. Zulkifli Tujuddin. Dihadiri oleh ramai tetamu Malaysia dan Indonesia.. Erm, maklumlah isteri kepada En. Zulkifli berasal dari Indonesia. Majlis bermula jam10 pagi dan tamat lewat petang. Menu? macam-macam.. juga campuran menu Malaysia dan Indonesia.

Di majlis itu juga saya sempat berjumpa, berbual dan bergambar dengan artis yang saya minat.. hehe.. Faizal Tahir! Best. Lastly, semoga en. Zulkifli bertambah bahagia dan dimurahkan rezeki oleh Allah swt. Bye! Banyak lagi open house ni..=)

Me and Faizal Tahir

Me and Faizal Tahir

Open house…

Salam..

Alhamdulillah..Terima kasih Tuhan yang masih lagi melimpahkan Rahmat dan kasih sayangnya kepada kita semua.. Masih bernafas untuk hidup pun merupakan nikat lahir yang sepatutnya kita syukuri.. apa lagi nikmat batin seperti nikmat iman..semestinya lah kita mensyukurinya..=)

Masih dalam minggu raya.. jadi suasana hari raya tu masih dapat kita rasakan.. dengan lagu raya masih lagi di dendangkan di kaca tv dan radio, filem dan drama raya pun masih lagi menjadi pilihan tontonan dan juga OPEN HOUSE yang masih diadakan di merata tempat.. ramai lagi yang belum bt open house sedang merancang nk bt open house termasuklah saya…huhu..yang teima jmputan pun sama…byk sgt jemputan di terima sampai tak tau dah mana satu nak pegi.. jemputan open house pun dapat, jemputan kahwin pun ada..

saya sendri hari ini, jemputan open house saja dh byk..bukan dekat2, kna jalan jauh2..huahua..ni baru kire sedara, belum member punye open house lagi..=) tu yg ada jemputan tak dapat saya penuhi..maaf sgt2 walaupun member punye lah ajak kite..

OK, bagi yang nk bt open house didoakan agar majlis anda berjalan dengan lancar dan bagi yang hendak ke open house sila drive elok2 ek..slow2 pun takpe.. tuan rumah tu takde nak masak ckit punye..msti byk tu..hehe..