Karnival MPH @ Stadium Melawati, Shah Alam

Sekitar Karnival MPH di Stadium Melawati yang berlangsung pada 29 Jan – 1 Feb 2010.

Advertisements

Semakin hari, semakin lama tak update blog ni..

Salam… Salam tahun baru 2010!

Kepada semua rakan-rakan dan tetam yg menziarahi blog ni, kami masih lagi beroperasi dengan jayanya..terlalu banyak tugas yang perlu kami lakukan.. =) Semuanya rezeki daripada Allah, Tuhan yang Maha Baik, dalam mengaturkan kita untuk bertemu.. hehe..

Ucapan selamat tahun baru daripada kami buat semua clients yang telah byk memberi kerjasama untuk kami.. Jelas, tanpa anda semua kami tidak akan mampu untuk sampai ke peringkat ini.. =)

Sekadar berkongsi jua, kami telah pun menambah ruangan baru dalam diari ‘business’ kami.. Apa dia? luang2kan lah masa anda utk ke www.firdausmokhtar.wordpress.com

TQ!

Lama tak jumpaa…!

Salam..

Lama sangat rasanya tak update blog ni..tp takpe, nanti satu masa di mana sifat-sifat kerajinan timbul, blog ni akan tetap ter’update’..hehe.. sibuk? erm, ye jgk kot. sibuk dgn benda lain..tp tetap berbesar hati kepada semua kawan2 dan client2 yang sudi mengambil khidmat pa system dan DJ kami ye..!

Vtelecoms again..!

Dialysis & Stroke Rehabilitation Center, Puchong

PA System Wedding di Dewan D’ Kelana, Kelana Jaya…

Selamat Pengantin Baru..!!

Jemputan ke karnival Huffaz!!

Salam.

Kawan sekalian, minggu ini berlangsung karnival Huffaz di perkarangan stadium Kuala Selangor.. Bermula daripada hari ini, Jumaat 31 Julai 2009 sehingga Ahad 1 Ogos 2009.. Macam-macam ada.. Ada jualan, live show nasyid dan lain-lain..

Jemput ya semua memeriahkan karnival tersebut.. Jumpa di sana…!