Semakin hari, semakin lama tak update blog ni..

Salam… Salam tahun baru 2010!

Kepada semua rakan-rakan dan tetam yg menziarahi blog ni, kami masih lagi beroperasi dengan jayanya..terlalu banyak tugas yang perlu kami lakukan.. =) Semuanya rezeki daripada Allah, Tuhan yang Maha Baik, dalam mengaturkan kita untuk bertemu.. hehe..

Ucapan selamat tahun baru daripada kami buat semua clients yang telah byk memberi kerjasama untuk kami.. Jelas, tanpa anda semua kami tidak akan mampu untuk sampai ke peringkat ini.. =)

Sekadar berkongsi jua, kami telah pun menambah ruangan baru dalam diari ‘business’ kami.. Apa dia? luang2kan lah masa anda utk ke www.firdausmokhtar.wordpress.com

TQ!

1 Comment

  1. assalamualaikum,
    saya ingin bertanya, masih ade kekosongan x utk tempahan pada 2 april 2010? berapa deposit utk tempahan? kelab kami nk ada kn jamuan makan malam bertempat di dewan komuniti lembah pantai (berdekatan dgn pantai hillpark dan universiti malaya)


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s