Fay’s Wedding

Rasanye skali lagi saya dah lama tak meng’update’ blog getpasystem.wordpress.com ni. Bulan 12 atau december mmg bulan yg sibuk, maklumlah akhir tahun program pun byk then sume pun yang akhir dan last2 minit.huhu..but then everything seem just nice..=)

6 December 2008, berlangsungnya majlis reception Fay and Marc di Bayu Angsana Condo, Bangsar. Bermula jam6ptg hingga 1pagi, set pasystem kami digunapakai utk memeriahkan majlis. Selain itu, kami juga menyediakan khidmat sewaan meja, kerusi, als meja dan kerusi, ribbon dan pentas mini. Majlis berlangsung dgn meriah dengan kehadira keluarga dan kawan2 dari kedua belah pihak memperlihatkan bersatunya dua negara iaitu Malaysia dan Sweden. (If am not mistaken)

Pada hari yang sama juga, kami sekali lagi ke kediaman rasmi kedutan Venezuella di jalan U-Thant, Ampang. Kali ni function fashion show juga termasuk tari-menari. Kami kesana utk setup system jer, then balik. Hehe.. Pun sama habis jam2pagi.

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s