Faizal Tahir?

19 Syawal, open house yang kesekian kalinya telah kami pergi.. Banyak open house syawal ni, biasalah tu kan? erm, kali ni di sungai buloh, rumah founder Inspire Perfume, En. Zulkifli Tujuddin. Dihadiri oleh ramai tetamu Malaysia dan Indonesia.. Erm, maklumlah isteri kepada En. Zulkifli berasal dari Indonesia. Majlis bermula jam10 pagi dan tamat lewat petang. Menu? macam-macam.. juga campuran menu Malaysia dan Indonesia.

Di majlis itu juga saya sempat berjumpa, berbual dan bergambar dengan artis yang saya minat.. hehe.. Faizal Tahir! Best. Lastly, semoga en. Zulkifli bertambah bahagia dan dimurahkan rezeki oleh Allah swt. Bye! Banyak lagi open house ni..=)

Me and Faizal Tahir

Me and Faizal Tahir

3 Comments

  1. ceh..aku lagi hensem la…

  2. alamak..bile dh jealous tu macam2 lah..huahuahua..

  3. eh..ko wat bisnes pa system ke?ngeee~


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s