Open house…

Salam..

Alhamdulillah..Terima kasih Tuhan yang masih lagi melimpahkan Rahmat dan kasih sayangnya kepada kita semua.. Masih bernafas untuk hidup pun merupakan nikat lahir yang sepatutnya kita syukuri.. apa lagi nikmat batin seperti nikmat iman..semestinya lah kita mensyukurinya..=)

Masih dalam minggu raya.. jadi suasana hari raya tu masih dapat kita rasakan.. dengan lagu raya masih lagi di dendangkan di kaca tv dan radio, filem dan drama raya pun masih lagi menjadi pilihan tontonan dan juga OPEN HOUSE yang masih diadakan di merata tempat.. ramai lagi yang belum bt open house sedang merancang nk bt open house termasuklah saya…huhu..yang teima jmputan pun sama…byk sgt jemputan di terima sampai tak tau dah mana satu nak pegi.. jemputan open house pun dapat, jemputan kahwin pun ada..

saya sendri hari ini, jemputan open house saja dh byk..bukan dekat2, kna jalan jauh2..huahua..ni baru kire sedara, belum member punye open house lagi..=) tu yg ada jemputan tak dapat saya penuhi..maaf sgt2 walaupun member punye lah ajak kite..

OK, bagi yang nk bt open house didoakan agar majlis anda berjalan dengan lancar dan bagi yang hendak ke open house sila drive elok2 ek..slow2 pun takpe.. tuan rumah tu takde nak masak ckit punye..msti byk tu..hehe..

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s