Cari wedding planner?

salam..

Lama berhari raya, sekarang baru ada sedikit masa utk menulis di sini..hehe..again, wanna wish u all selamat hari raya..Maaf zahir batin. Kepada semua customer kami yang lepas2 kami mohon ampun dan maaf atas segala kesalahan mahu pun kekurangan yang telah kami lakukan..=)

Mungkin xde apa yang serius nak ditulis kat cni, cume nak bgtau yang kami sekarang sedang mengorak langkah utk menjadi Wedding Planner yang terkenal..hehe..dengan nama “iWedding Planner” yang dicungkil daripada nama panjangnya “Islamic Wedding Planner“..insyaAllah kami akan mulakannya dalam masa terdekat..blog nye pun masih dalam development process..huhu..boleh lah check dan bagi comment untuk kami tak kesah sudut apa pun..web ke, marketing strategy ke…apa2 sahaja komen dan nasihat amat-amat lah kami hargai..kerana pandangan daripada pihak pelanggan itu yang benar2 memberi lonjakan..=) untuk info lagi sile ke http://www.iWeddingPlanner.wordpress.com

Sile lah jugak ek sampai2 kan kepada kengkawan yang lain..

Selain itu juga, kami telah mengorak langkah untuk membentuk team kami sendiri.. bukan main sub je kt orang lain..huhu..maksudnye kami develop sendiri team videography, photography, catering, printing dan macam2 lagi yang berkenaan dengan wedding ni.. kalau ada sesape yang nak kahwin, nak susun majlis, boleh terus hubungi kami untuk kami susun kan majlis anda dari A to Z.. Pakej kami lengkap untuk semua! Tak percaya? Cube dulu geng..hehe..

Anyway, untuk services videography, photography, catering and printing such as wedding card dah pun berjalan lama..boleh dapatkan daripada kami sekarang..hehe..

Ok, setakat ni dulu.. jangan lupe sampai2kan tentang iWeddingPlanner ni kepada sume ek..!!

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s