Macam2 pengalaman…

Salam..

Tanggal 29 Ogos 2008, tamat sudah karnival Wariseni di Galeri Wariseni yang berlangsung selama 7 hari. Program di bawah kelolaan MTIB.. Memang best sebab macam2 ada! Tapi soal best atau tak best ni subjectif, tak sama satu sama lain..hehe.. tapi bagi saya best lah sebab saya suke benda2 seni ni..=)

Pengalaman? banyak sgt tapi dari segi pengalaman dengan customer lah..hehe..mcm perangai daa..yg berurusan dengan kami takde lah masalah sgt. dieorg cool jer, tapi bile dtg pihak2 yang disebut ‘atasan’ ni, macam2 plak jadinye..kelam kabut jadinye orang2 bawah yg berurusan dengan kami..hehe..kesian dieorg. takpe2 jadikan pengajaran atas segala ujian.. sama2 kite fikirkan..

Antara lain, biasa bile dh ber’program’… time management mmg lari lah kan.. yang menjadi keluhan dan kesedihan adalah ‘solat time management’..huhu..moga Tuhan ampunkan kite semua..

Kuyup kena hujan pun pengalaman jgk..hari pertama set PA sume letak kat bawah gazebo luar bangunan..hehe..tibe2 ptg gelap macam best jer..tanpa tanda hujan lebat yang luar biasa..=p apa lagi, kuyup lah saya dlm nk melindungkan barang pa tu..mixer, speaker, player sume basah..tutup sume then bungkus..balik terus..esknye baru cari set pasang tempat lain..anyway, alhamdulillah brg2 ok jer utk guna esknye..

Next, jumpe dan berkawan dgn En. Aziz Maas, Acid, dan Pak Ngah pun pengalaman best jgk.. masing2 orang seni tapi bidang sendiri2 lah..hehe..

Tak lupe yang menarik bersama dengan geng2 reptilia..huhu..mule geli jgk, dh lama kat c2 ok jer..=)

Ok, byk gambar lg..nnti lah..

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s