Welcome back!

Wow! Dah hampir sebulan saya tak menulis kat sini..

Internet kat ofis problem sikit, ni baru nak ok sikit2..hehe..

Kali ni cume nk letak sikit2 gambar kenduri kahwin kat cheras yang saya cerita tentang pengantin dari Polland tu..daripada pagi pengantin asyik tukar2 baju utk amik gambar..mmg menarik tgk pengangtin perempuan (orang Polland) menggayakan pelbagai jenis pakaian. Biasa kite tengok pengantin melayu kite jer yang buat tukar2 baju ni..hehe..

Hehe..set yang kami bawa hari tu mmg simple, suai lah utk kenduri kahwin..yang tak perlu sampai bergegar org taman Mulia tu..sebab ini bukan konsert live abnd atau show mana artis..saya memang tak berapa nak minat kensuri kahwin yang pasang lagu atau pa system yang sampai sakit telinga orang yang datang. kenduri kahwin dengan konsert lain, mana boleh sama. Betul kan? hehe..bye!

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s