Karaoke?

salam..

hehe..lama takde post kat sini ye?

ok2, nk citer cikit pengalaman PA system kahwin 7 Jun tempoh hari..Perkahwinan org Melayu kita dgn org Polland..ni bukan ‘Polland’ org negeri sembilan kata Palong tu..ni betul2 punye Polland. Memang meriah, ramai tamu yang hadir..tapi satu jer slack kat majlis tu..hehe..mak pengantin lelaki kata KARAOKE takde ke? alamak, saya jawab lah masa booking takde plak demand nak karaoke..sbb utk set karaoke lain harga..Makcik jawab balik, “Laa..ingatkan satu set mmg dah ada karaoke..ni keluarga makcik dari yang kecik2 sampai ke tua, sume pandai menyanyi..ni sume tgh tanye takde karaoke ke?”…saya punye tebal muka kata sbb makcik tu tanya depan org ramai, jawab lah..” Karaoke mmg kena minta, kena bagitahu..”

Sampai lah ke ptg makcik tu asyik nak ulang2 yang dia nak karaoke..hehe…tapi apa2 hal pun makcik tu sporting dan tetap baik hati sgt2 sbb layan saya, isteri dan anak2 dgn baik..huhu..

Utk itu saya nak bagi sikit detail tentang pakej PA system saya: (Khusus utk pakej perkahwinan)

1. Harga basic RM250

– Power mixer

– Speaker 1 pair

– mic 1-3

– DVD, VCD, Mp3 Player

2. PA + DJ

– Sama dengan set atas, cuma tambah seorang lelaki yang jadi DJ..hehe..TAMBAH RM150.

3. Karaoke

– Sama dengan set 1, cuma tambah TV. Jadi tambah RM50.

Perhatian, set 1 hanya saya dtg dan pasang. Petang habis majlis saya ambil balik. Kalau perlukan saya jaga di majlis, tambah RM50..

Harga mungkin berubah mengikut keadaan. Harap maklum..TQ

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s