My friend’s wedding day!

Salam.

Ni cerita kenduri kahwin kawan sendri..Dzulhelmi & Hafizhah.. Berlangsung kat Senaling, Kuala Pilah..hehe..Kuala Pilah pun kiteorg ‘sapu’..dah member.tapi klu customer lain panggil pun kiteorg pergi..ni siap datang dengan DJ..hehe..DJ baru nak belajar..

Member ni dua2 grad UKM. Pengantin lelaki Business (klu tak silap), yang pengantin perempuan science biology..katanye mula berkenalan lps SPM, dan mule rapat masa tahun 1 di UKM..hehe..Alhamdulillah, ke jinjang pelamin dah..doakan moga2 mereka mendapat Rahmat dan keampunan Tuhan sepanjang hayat dan berkekalan hingga ke anak cucu cicit dan sebagainya…!!!

2 Comments

  1. ala…gambar ni je ke? err…kau dah takde feeling lagi ke? hahaha….

  2. ni je yg aku sempat amik..biase lah..DJ mana blh nk jalan sane sini sgt..hehe..
    kena lah duduk kat set utk nk ckp2..
    huahuahua..
    siap baca doa lagi utk member..
    citer lama dah terbakar abes..
    takyah tnye..
    hehe..


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s